Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Eğitim Fakültesi Sınıf Eğitimi ABD tarafından 30 Kasım Çarşamba günü mezunlar paneli gerçekleştirildi. AKÜ Sınıf Eğitimi lisans programından mezun olan Dr. Öğretim Üyesi Ramazan Yurtseven ve Uzman Öğretmen Ahmet Karlı’nın konuşmacı olarak katıldığı panele Dr. Hakan Bayırlı moderatörlük yaptı. Panelistler AKÜ’de aldıkları eğitimden, öğretmenliğin ilk yıllarından ve eğitim-öğretim tecrübelerinden bahsederek öğretmen adaylarına kendilerini geliştirmenin önemini anlattı. Öğretmenlik mesleğinin sadece öğretmenlikten ibaret olmadığını vurgulayan Karlı öğretmenlerin çok boyutlu olması gerektiğinden bahsetti. Dr. Yurtseven ise öğretmenlik yıllarına ait anılarını anlatarak katılımcılara keyifli bir sunum gerçekleştirdi. Panel, Temel Eğitim Bölüm Başkanı Prof. Dr. Nusret Koca’nın panelistlere teşekkür belgelerini vermesinin ardından sona erdi.

01 Aralık 2022, Perşembe 369 kez görüntülendi