Afyon Kocatepe Üniversitesi Eğitim Fakültesi, 3 Haziran tarihinde Münazara Topluluğu tarafından düzenlenen bir münazara maçına ev sahipliği yaptı. Öğrencilerin eleştirel düşünme, etkili iletişim ve argüman geliştirme yeteneklerini sergiledikleri bu etkinlik, büyük bir heyecan ve ilgiyle izlendi.

Münazara Topluluğu’nun organize ettiği bu etkinlikte, eğitim fakültesinde eğitim gören öğrenciler, belirlenen konular üzerinde kıyasıya bir tartışma gerçekleştirdi. Münazara maçının konusu “Güncel müfredat değişimi öğrenim çıktılarını olumlu etkiler. ”

Etkinliğin amacı, öğrencilerin akademik ve sosyal becerilerini geliştirmek, topluluk önünde etkili bir şekilde konuşabilme yeteneklerini pekiştirmek ve eleştirel düşünme becerilerini artırmaktır. Münazara maçında yer alan öğrenciler, kendilerini ifade etme, argüman oluşturma ve karşı argümanlara yanıt verme konularında önemli deneyimler kazandı.

Münazara maçının sonunda, jürinin değerlendirmeleri sonucunda kazanan takım açıklandı ve katılımcılara çeşitli ödüller takdim edildi. Ayrıca, etkinlik boyunca izleyiciler de interaktif bir şekilde sürece dahil edilerek, canlı bir tartışma ortamı sağlanıp çekilişle ödüller takdim edildi.

05 Haziran 2024, Çarşamba 50 kez görüntülendi