Güzel Sanatlar Fakültesi Sinema ve Televizyon Bölümü öğrencileri ile Fakültemiz Özel Eğitim Bölümü öğrencileri arasında yapılacak ortak projenin değerlendirme toplantısı, 08/10/2024 tarihinde gerçekleştirilmiştir. Proje kapsamında Özel Eğitim Bölümü Başkanı Doç. Dr. Fatma Betül ŞENOL’un yürütmekte olduğu “Ö211-Özel Eğitimde Bütünleştirme” dersi ile Sinema ve Televizyon Bölümü Başkan Yardımcısı Öğr. Grv. Dr. Emin PAFTALI’nın “SD321-Kurgu Uygulamaları” dersini alan öğrencilerin teorik ve uygulamalı grup çalışması yapması planlanmaktadır. Bölümlerin ortaklaşa gerçekleştireceği projenin çıktısı olarak hazırlanması planlanan kamu spotlarının da “3 Aralık Dünya Engelliler Günü” etkinlikleri kapsamında kamuoyuyla paylaşılması hedeflenmektedir.

21 Ekim 2024, Pazartesi 28 kez görüntülendi