Eğitim Fakültesi Akademik Kurul Toplantısı 22.02.2024 Perşembe günü saat 13.00’te Abdullah Kaptan Konferans Salonu’nda yapılmıştır. Toplantı Eğitim fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nusret KOCA başkanlığında fakülte öğretim elemanlarının katılımıyla gerçekleştirilmiştir. Toplantıda fakültenin 2024 yılı hedefleri, devam-devamsızlıkların takibi, danışmanlıkların yürütülmesi, sınav uygulamalarına dair kurallar, öğrenci merkezli eğitime ilişkin önlemler, tasarruf tedbirleri gibi eğitim-öğretim ve araştırma konularına ilişkin gündem maddeleri görüşülerek çalışmaların daha verimli olması noktasında karşılıklı görüş alışverişinde bulunulmuştur. Toplantıda ayrıca Matematik Eğitimi Anabilim Dalı öğretim üyesi Dr. Öğr. Üyesi Ramazan EROL, eğitim-öğretim süreçlerinde kullanılabilecek yapay zeka araçları ile ilgili fakülte öğretim elemanlarına bir sunum gerçekleştirmiştir.

23 Şubat 2024, Cuma 133 kez görüntülendi