Öğretmenlik uygulaması dersi için Afyonkarahisar Merkez ağırlıklı okullarda bir dönem boyunca öğretmenlik uygulamasına gidilecektir. OBS üzerinden öğretmenlik uygulamasından sorumlu öğretim elemanının bilgilerine ulaşıp, e-posta aracılığıyla iletişime geçerek kendinizi tanıtmanız gerekmektedir. Gerekli bilgilendirmeleri (okul, öğretmen vb.) öğretmenlik uygulaması öğretim elemanları yapacaktır.

ÖNEMLİ NOT: Akademik danışmanınız öğretmenlik uygulaması öğretim elemanınız değildir.

Öğretmenlik uygulaması süreci için bulundurmanız gerekli olan “Formasyon Öğretmenlik Uygulaması Takip Formu”nu AKÜ Camii avlusundaki Kamil Miras Külliyesi içerisinde hizmet veren Afyon Kocatepe Üniversitesi Eğitim Sağlık ve Bilimsel Araştırma Vakfı İktisadi İşletmesi AKÜ Kitap Satış Bürosundan edinebilirsiniz.

Bilgiler için Eğitim Fakültesi Web sayfası duyurularını takip ediniz.

19 Şubat 2024, Pazartesi 1648 kez görüntülendi