Afyon Kocatepe Üniversitesi Eğitim Fakültesi Fakülte Danışma Kurulu toplantısı 09.10.2023 tarihinde Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nusret KOCA başkanlığında Eğitim Fakültesi Toplantı Salonu’nda gerçekleşti. Toplantıya İl Millî Eğitim Müdürü Miraç SÜNNETÇİ, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Fatih AKÇİL, İl Millî Eğitim Şube Müdürü Hikmet TUNCER, Şemsettin Karahisari Ortaokulu Müdürü İbrahim DİYAR, Hoca Ahmet Yesevi Ortaokulu Müdürü Ali DUMAN, Abdürrahim Mısri Ortaokulu Müdürü Hüseyin GÜNEŞ, Asım Kocabıyık Anaokulu Müdürü Ramazan YILDIZ, Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Eray EĞMİR, Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Mehmet ERKOL, Eğitim Fakültesi Matematik ve Fen Bilimleri Eğitimi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ersin KIVRAK, Eğitim Fakültesi Eğitim Bilimleri Bölüm Başkanı Prof. Dr. Gürbüz OCAK, Eğitim Fakültesi Yabancı Diller Eğitimi Bölüm Başkanı Doç. Dr. Fatih GÜNGÖR ve Eğitim Fakültesi Türkçe ve Sosyal Bilgiler Eğitimi Bölüm Başkan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Tamer KAYA katıldı. Toplantıda Afyon Kocatepe Üniversitesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında işbirliği protokolü kapsamında yürütülen projeler, okul deneyimi ve öğretmenlik uygulaması süreçleri ile diğer iş ve işlemler görüşülerek fikir alışverişinde bulunuldu.

09 Ekim 2023, Pazartesi 109 kez görüntülendi