Fakültemizin 2022-2023 Yaz Okulu Nihai Ders Programı

Fakültemiz bünyesinde yaz okulunda açılan derslere ilişkin ders programı ekte sunulmuştur. Kapatılan derslere kayıt yaptıran öğrencilerimiz, 24.07.2023 Pazartesi günü açık olan derslere kayıt yaptırabilirler. Öğrencilerimiz ayrıca Üniversitemiz Fen Edebiyat Fakültesi bünyesinde Pedagojik Formasyon dersleri olarak açılan ‘Eğitime Giriş’, ‘Öğretim İlke ve Yöntemleri’, ‘Öğretim Teknolojileri’, ‘Eğitim Psikolojisi’, ‘Rehberlik ve Özel Eğitim’, ‘Eğitimde Ölçme ve Değerlendirme’ ve ‘Sınıf Yönetimi’ derslerini 24.07.2023 Pazartesi günü içerisinde gerekli işlemleri gerçekleştirerek alabilirler. Bu işlemler ile ilgili duyuru Pazartesi günü yapılacaktır.

 

Yaz okulunda açılmayan derslerin ücretleri ile ilgili iade talebinde bulunacak öğrenciler aşağıda bulunan ücret iade dilekçesini doldurarak en geç 31.08.2023 tarihine kadar afegitim@aku.edu.tr adresine mail atmaları ya da fakülte öğrenci işlerine gelerek formu teslim etmeleri gerekmektedir.

NOT:  

1- Ücret iade talebine başvuruda bulunacak öğrencilerin iade dilekçesine kendilerine ait hesap IBAN numaralarını yazmaları gerekmektedir.

2- Yaz okulunda açılanlar dersler çıkartılamaz ve bu dersler için ücret iadesi talep edilemez.

3- Ders kayıtlarında ders seçip, ders ücretini yatıran ve kesinleştirme işlemi yapmayan öğrencilerin onayları öğrenci işleri tarafından yapılmıştır.

2022-2023 Eğitim Fakültesi Yaz Okulu Ders Programı için tıklayınız.

Yaz Okulu Ücret İade Dilekçesi için tıklayınız.

22 Temmuz 2023, Cumartesi 5878 kez görüntülendi