Afyon Kocatepe Üniversitesi Eğitim Fakültesi tarafından düzenlenen Pedagoji Sohbetleri serisinin başarılı bir şekilde tamamlandığını duyurmaktan mutluluk duyuyoruz. Erasmus+ Personel Değişim Programı kapsamında Bulgaristan ve Romanya’dan saygın konuk profesörlerin katılımıyla gerçekleşen bu etkinliğe ev sahipliği yapmaktan onur duyduk.
Fakültemizde düzenlenen Pedagoji Sohbetleri etkinliği süresince Plovdiv Üniversitesi’nden gelen Dr. Aleksandra Nikolova, Dr. Vilislav Radev, Dr. Elena Kamenova ve Dr. Tanya Vazova öğrencilerimiz ve öğretim üyelerimizle bilgi ve deneyimlerini paylaşarak uluslararası iş birliğini güçlendirmiştir.
Etkinliğimiz, 8 Mayıs’ta Dr. Nikolova ve Dr. Radev’in İngilizce Öğretmenliği bölümü öğrencilerinin katılımıyla gerçekleştirilen sunumları ile başladı. Eğitimde teknolojinin kullanımını ele alan konuşmacılar, teknolojinin öğrenme deneyimini nasıl geliştirebileceği ve eğitimdeki yenilikleri nasıl tetikleyebileceği konusunda değerli görüşlerini öğrencilerimizle paylaştılar. 10 Mayıs’ta Dr. Kamenova “Anaokullarında Eğitim ve Oyun” başlıklı konuşmasında erken çocukluk eğitiminde oyun temelli yaklaşımların yaratıcılığı ve bütünsel gelişimi desteklemedeki önemini anlattı. Aynı gün, Dr. Vazova “İnsan Kaynakları Yönetimi” konusundaki uzmanlığını öğrencilerimizle paylaştı. Katılımcılar, etkili yetenek yönetimi stratejileri, takım oluşturma ve kurumsal başarı hakkında bilgi edindiler. Pedagoji Sohbetleri etkinliğimiz, 11 Mayıs’ta düzenlenen dinamik bir yuvarlak masa toplantısıyla sona erdi. Bu toplantıda fakültemiz öğretim üyeleri, lisansüstü öğrenciler ve konuk profesörler bilgi alışverişi yaparak uluslararası bağlantılar kurdu.
Etkinliğimize değerli katkılarından dolayı bütün katılımcılarımıza içten teşekkürlerimizi sunuyoruz. Erasmus+ Personel Değişim Programı aracılığıyla küresel iş birliğini teşvik etmeye ve çeşitli perspektiflerle eğitimi güçlendirmeye devam ediyoruz.

31 Mayıs 2023, Çarşamba 368 kez görüntülendi