Eğitim Fakültesi Sınıf Eğitimi Anabilim Dalı öğrencilerinden bir grup, 6 Şubat Kahramanmaraş ve Hatay depremlerinin ardından Afyonkarahisar’daki KYK yurtlarına yerleşen depremzede ailelerinin çocuklarına depremin ilk haftalarından itibaren eğitim desteği vermeye devam ediyor. Gönüllü öğrenciler, üniversitemiz Kadın ve Aile Araştırmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi koordinasyonu ve Sınıf Eğitimi ABD öğretim üyesi Dr.Öğr. Üyesi Hakan Bayırlı rehberliğinde depremzede çocukların derslerini takviye amacıyla özel ders ve grup çalışmalarını sürdürmektedir. Bu kapsamda depremzede çocuklarla hafta içi her gün bir araya gelen gönüllü öğrenciler eğitim desteğinin yanı sıra çocukların psiko-sosyal gelişimlerine de katkı sağlamaya çalışmaktadır. Gönüllü öğrencilerimizi tebrik eder çalışmalarında kolaylıklar dileriz.

08 Mayıs 2023, Pazartesi 310 kez görüntülendi