Öğretmenlik Uygulaması II dersi Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı okullarda Afyonkarahisar’da yapılacaktır.

Uygulama dersinden sorumlu fakülte öğretim üyesi bilgilerinize OBS sisteminizden ( https://obs.aku.edu.tr/ ) ulaşabilirsiniz.

OBS sisteminizde Öğretmenlik Uygulaması II dersinde tanımlı olarak gördüğünüz öğretim elemanınıza (ders kayıtlarınızı yapan danışmanınıza değil) mail yoluyla ile ulaşıp kendinizi tanıtmanız ve iletişim bilgilerinizi (telefon ve mail) hocanızla paylaşmanız gerekmektedir. Ayrıca uygulama okulu ve sorumlu okul rehber öğretmen bilgilerinizi mailde fakülte öğretim elemanınıza sorarak öğrenebilirsiniz.

Öğretmenlik Uygulaması II dersi 06.03.2023 tarihinde başlayacaktır. Ancak okullara pazartesi gitme zorunluluğunuz yoktur. Hangi gün gideceğinize önce dersin öğretim elemanına sonra okul rehber öğretmeninize danışarak belirleyebilirsiniz.

Dersin içeriği ve süreci hakkında bilgi almak için eğitim fakültesi web sitesindeki “Eğitim Öğretim” sekmesine tıklayıp “Öğretmenlik Uygulaması Takip Formu” adlı kılavuzu indirebilirsiniz. Birçok sorunun cevabı bu kılavuzdadır.

25 Şubat 2023, Cumartesi 3823 kez görüntülendi