Afyon Kocatepe Üniversitesi Eğitim Fakültesi Fakülte Danışma Kurulu toplantısı 26.12.2022 tarihinde Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Ali GAZEL başkanlığında Eğitim Fakültesi Toplantı Salonu’nda gerçekleşti. Toplantıya İl Millî Eğitim Müdürü Miraç SÜNNETÇİ, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Fatih AKÇİL, İl Millî Eğitim Şube Müdürü Hikmet TUNCER, Merkez Kız Anadolu İmam Hatip Anadolu Lisesi Müdürü Alaattin YILMAZ, Şemsettin Karahisari Ortaokulu Müdürü Numan TOPGÜN, Hoca Ahmet Yesevi Ortaokulu Müdürü Ali DUMAN, AKÜ Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Bülent AYDOĞDU, AKÜ Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Eray EĞMİR, AKÜ Eğitim Fakültesi Türkçe ve Sosyal Bilgiler Eğitimi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Celal DEMİR, AKÜ Eğitim Fakültesi Matematik ve Fen Bilimleri Eğitimi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ersin KIVRAK ve AKÜ Eğitim Fakültesi Eğitim Bilimleri Bölüm Başkanı Prof. Dr. Gürbüz OCAK katıldı. Toplantıda Afyon Kocatepe Üniversitesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında işbirliği protokolü kapsamında yürütülen projeler ile diğer iş ve işlemler görüşüldü.

30 Aralık 2022, Cuma 457 kez görüntülendi