Afyon Kocatepe Üniversitesi 2022 Yılı Ödül ve Akademik Yükseltme Töreni 07.12.2022 tarihinde düzenlenen törenle Atatürk Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi. Törende, Eğitim Fakültemizden iki öğretim üyesi ödül aldı. Doç. Dr. Cahit ERDEM Web of Science’ta yaptığı yayınlarla genç araştırmacılar arasında en yüksek performansı göstererek Sosyal ve Beşerî Bilimler Alanında ‘2022 Genç Bilim ve Sanat İnsanı Ödülü’ne layık görüldü. Çocuk Hakları Topluluğu’nun danışmanı olarak “Riskli Oyun ile Gençlere Sağlıklı Yaşam Becerileri Kazandırmak” isimli Erasmus projesini yürüten Doç. Dr. Nezahat Hamiden KARACA ise ‘2022 yılı Avrupa Birliği Projesi Ödülü’ne layık görüldü.

Eğitim Fakültesinden, 2022 yılında Doçentlik unvanına yükseltilen Doç. Dr. Cahit ERDEM, Doç. Dr. Erhan ÜNAL, Doç. Dr. Esra TEKEL, Doç. Dr. Hacer ULU BİLİM, Doç. Dr. Mehmet ERKOL, Doç. Dr. Mehmet KOÇYİĞİT, Doç. Dr. Nezahat Hamiden KARACA, Doç. Dr. Nimet AKIN ve Doç. Dr. Tuğçe AKYOL’un yanı sıra, Dr. Öğr. Üyeliğine yükseltilen Dr. Öğr. Üyesi Ahsen Ela KIZILKAYA, Dr. Öğr. Üyesi Aliye İlkay YEMENİCİ, Dr. Öğr. Üyesi Hasan KIZILKAYA, Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Enes SAĞAR, Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Tamer KAYA, Dr. Öğr. Üyesi Mine KOYUNCU ŞAHİN, Dr. Öğr. Üyesi Ramazan EROL ve Dr. Öğr. Üyesi Ramazan YURTSEVEN şal taktı.

Haberin detayları için tıklayınız.

09 Aralık 2022, Cuma 393 kez görüntülendi