Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Eğitim Fakültesi tarafından 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla “Afyon Kocatepe Üniversitesinde Öğretmen Eğitiminin 30 Yılı” konulu konferans düzenlendi.

Abdullah Kaptan konferans salonunda gerçekleştirilen konferansa; AKÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Peker, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Ali Gazel, Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Bülent Aydoğdu ve Doç. Dr. Eray Eğmir ile öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı.

Konferans, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından Devlet Konservatuvarı öğrencilerinin müzik dinletisi ile başladı. Konferansta Eğitim Fakültesi Eğitim Bilimleri Bölümü emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mustafa Ergün, “Afyon Kocatepe Üniversitesinde Öğretmen Eğitiminin 30 Yılı” konusunu anlattı.

28 Kasım 2022, Pazartesi 178 kez görüntülendi