Öğretmenlik uygulaması dersi için Afyonkarahisar merkez ağırlıklı okullarda bir dönem boyunca pazartesi günleri uygulamaya gidilecektir. Web sayfası duyurular kısmında 6’lı gruplar şeklinde oluşturulan grup tabloları, uygulamaya gideceğiniz okul, grubunuzdan sorumlu öğretim elemanı ve okullardaki görevli öğretmenlerinizin bilgisi olacaktır.

Akedemik danışmanınız öğretmenlik uygulaması öğretim elemanınız değildir, yayınlanan grup talolarında dersinize atanmış sorunlu öğretim elamını göreceksiniz.

Bilgiler için Eğitim Fakültesi Web sayfası duyurularını takip ediniz.

Öğretmenlik uygulaması dersi sürecinin içeriği için eğitim fakültesi Web sayfası “Eğitim Öğretim” sekmesinde yer alan “Formasyon Öğretmenlik Uygulaması Takip Formu” adlı kılavuzu indirip inceleyebilirsiniz.

26 Eylül 2022, Pazartesi 4125 kez görüntülendi