Fakültemiz öğretim üyelerinden Prof. Dr. Murat Peker, Prof. Dr. Nil Duban, Doç. Dr. Koray Kasapoğlu, Doç. Dr. Tuğba Selanik Ay, Doç. Dr. Özgün Uyanık Aktulun’un uzman/araştırmacı olarak yer alacakları, yürütücülüğünü Prof. Dr. Bülent Aydoğdu’nun yapacağı “Girişimci Öğretmen Eğitimi II: E-STEM” başlıklı proje, TÜBİTAK 4005 2022/1 Dönemi Yenilikçi Eğitim Uygulamaları Destekleme Programı kapsamında desteklenmeye layık görülmüştür. Öğretim üyelerimizi tebrik eder, projelerinde başarılar dileriz.

Fakültemiz öğretim üyelerinden Prof. Dr. Bülent Aydoğdu, Prof. Dr. Nil Duban ve Doç. Dr. Koray Kasapoğlu’nun uzman/araştırmacı, Doç. Dr. Tuğba Selanik Ay’ın eğitmen olarak yer alacakları, yürütücülüğünü Gaziantep/Şehitkamil Nuray Tuncay Kara Bilim ve Sanat Merkezinden Dr. Sedat Alev’in yapacağı “Özel Yetenekli Öğrencilerin Eğitiminde Dijital Araçlarla Desteklenen STEAM Uygulamaları-II” başlıklı proje, TÜBİTAK 4005 2022/1 Dönemi Yenilikçi Eğitim Uygulamaları Destekleme Programı kapsamında desteklenmeye layık görülmüştür. Öğretim üyelerimizi tebrik eder, projelerinde başarılar dileriz.

05 Temmuz 2022, Salı 634 kez görüntülendi