Fakültemiz, Sandıklı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Sandıklı Belediyesi iş birliği ile yürütücülüğünü Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Gürbüz Ocak’ın yaptığı “6-14 Yaş Grubu Öğrencilerinin Akademik, Fiziksel, Sosyal-Duygusal ve Kültürel Gelişimleri: Çözüm Önerileri” isimli proje kapsamında gerçekleştirilen çalıştay Sandıklı Thermal Park Otelde yapıldı. Çalıştaya, Sandıklı Kaymakam Vekili, Sandıklı Belediye Başkanı, İlçe Milli Eğitim Müdürü, projede görevli akademik personel, okul yöneticileri, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.

“Eğitim sorunları ve çözüm önerileri yerinde tespit edilecek “

Proje yürütücüsü fakültemiz öğretim üyesi Prof. Dr. Gürbüz Ocak, Sandıklı’da yaşanan eğitim sorunlarının tespiti, çözüm önerileri ve değerlendirme konulu 3 çalıştayın yapılacağını ve çalıştay kapsamında eğitim sorunlarını yerinde tespit etmek ve çözüme yönelik uygulamalar önermek amacıyla alanında uzman ekibin Sandıklı’daki okulları ziyaret edeceğini ifade etti.

1 yıl sürecek proje kapsamında düzenlenen çalıştayda; AKÜ Eğitim Fakültesi’nden proje yürütücüsü Prof. Dr. Gürbüz Ocak, fen bilgisi eğitimi sorumlusu Prof. Dr. İjlal Ocak, matematik eğitimi sorumlusu Doç. Dr. Erhan Bingölbali, sınıf eğitimi sorumlusu Doç. Dr. Nuray Kurtdede Fidan, okul öncesi eğitimi sorumlusu Doç. Dr. Nezahat Hamiden Karaca, sosyal bilgiler eğitimi sorumlusu Dr. Öğr. Üyesi Sibel Yazıcı, Türkçe eğitimi sorumlusu Ar. Gör . Dr. Fidan Geçici, çalıştay sorumlu yardımcısı Doç. Dr. Eray Eğmir ve sekretarya olarak Ar. Gör. Barış Varol görev aldı.

04 Temmuz 2022, Pazartesi 230 kez görüntülendi