İhsaniye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Fakültemiz işbirliğiyle temel eğitim ve ilköğretim öğretmenlerine yönelik “TEMEL DÜZEY STEM EĞİTİMİ KAMPI”, 3-4 Haziran 2022 tarihlerinde Dekanımızın katıldığı açılış töreniyle İhsaniye’de düzenlendi. Kapsamını daha önce temel ve/veya ileri düzey STEM eğitimi almamış okul öncesi, ilkokul ve ortaokul öğretmenlerinin oluşturduğu proje, temel düzeyde toplam 16 saat sürmüştür. Okul öncesi, ilkokul ve ortaokul öğretmenlerine STEM’in kavramsal ve kuramsal çerçevesi tanıtılmış, bir STEM etkinliğinin nasıl planlanacağı işbirliğine dayalı öğrenme ile gösterilmiştir. Yürütücülüğünü İhsaniye İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Aslan’ın üstlendiği projede Afyon Kocatepe Üniversitesi Eğitim Fakültesi ve Uzaktan Eğitim Meslek Yüksekokulu öğretim üyeleri, Prof. Dr. Bülent Aydoğdu, Prof. Dr. Nil Duban, Doç. Dr. Koray Kasapoğlu, Doç. Dr. Tuğba Selanik Ay, Doç. Dr. Özgün Uyanık Aktulun ve Doç. Dr. Erhan Ünal araştırmacı/uzman olarak görev almışlardır. 2022 yılının Eylül-Ekim aylarında projenin ileri düzeyde gerçekleştirilmesi ve Aralık ayında tamamlanması planlanmaktadır.

05 Haziran 2022, Pazar 326 kez görüntülendi