Afyonkarahisar’ın Emirdağ ilçesinde akademik başarıyı artırma çalışmaları kapsamında Kaymakamlığa bağlı ortaokul ve liselerde görev yapan öğretmenlerin motivasyonlarını artırmak amacıyla “Akademik Başarıyı Artırmada Etkileyici Yöntemler ve Stratejiler” ile ilgili 2022 yılı Ocak-Mayıs aylarında verdikleri söyleşiler ile öğretmenlere destek olan Fakültemiz öğretim üyeleri Prof. Dr. Bülent AYDOĞDU, Prof. Dr. Nil DUBAN, Doç. Dr. Koray KASAPOĞLU ve Doç. Dr. Tuğba SELANİK AY, “Akademisyen-Öğretmen Söyleşileri Değerlendirme Paneli”ne panelist olarak katılmışlar, söyleşiler sonrasında uygulanan anket sonuçlarına göre söyleşilerin etkililiği ile ilgili genel bir değerlendirme yapmışlardır. Panel, Sayın Emirdağ Kaymakamı Osman BİLİCİ’nin öğretim üyelerimize teşekkür plaketi takdimi ile son bulmuştur. Öğretim üyelerimizi özverili çalışmalarından dolayı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

31 Mayıs 2022, Salı 325 kez görüntülendi