Prof. Dr. Gürbüz OCAK yürütücülüğünde Afyonkarahisar /İhsaniye İlçesinde “6-14 Yaş Grubu Öğrencilerinin Akademik, Fiziksel, Sosyal- Duygusal, Kültürel Gelişimleri: Sorunlar ve Çözümler” adlı İhsaniye Eğitim Çalıştayı 23.05.2022-24.05.2022 tarihleri arasında gerçekleştirilmiştir. I. Çalıştayda Afyon Kocatepe Üniversitesi Eğitim Fakültesi Öğretim elemanlarında, Prof. Dr. Celal DEMİR, Prof. Dr. İjlal OCAK, Doç. Dr. Erhan BİNGÖLBALİ, Doç. Dr. Nuray KURTDEDE FİDAN, Doç. Dr. Eray EĞMİR, Doç. Dr. Nezahat Hamiden KARACA, Dr. Öğr. Üyesi Sibel YAZICI önderliğinde İhsaniye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı okullarda eğitim-öğretim görmekte olan öğrenciler, öğrencilerin veliler, ve öğretmenler ile eğitimin güçlendirilmesi ve geliştirilmesi için sorun tespiti çalışmaları yapılmıştır.

26 Mayıs 2022, Perşembe 216 kez görüntülendi