Pedagojik Formasyon Belgeleri hazırlanmıştır. Ancak şu an mezun durumda olmayan öğrencilere yönetmelik gereği belgeleri teslim edilememektedir. Yalnızca mezun durumdaki öğrenciler ilgili bölümden mezun olduklarına dair Diploma Fotokopisi ya da Mezuniyet Transkipti getirmeleri halinde sertifikaları verilebilmektedir. Bu sebeple şu an itibariyle 2, 3 ve 4. sınıfta halen okumakta olan, yani mezun durumda olmayan öğrencilere sertifikaları verilememektedir.

Yönetmelik gereği öğrenci işlerimiz bundan dolayı oldukça zor durumda kalmaktadır. Çünkü yönetmelik gereği mezun olmayan öğrencilere belge teslim edemiyorlar. (Bu arada başka bölümlerden mezun durumda olanlar için de aynı durum geçerlidir. Örneğin üniversitemiz Tarih Bölümü için formasyon müracaatı yapmış bir öğrenci, AÖF’ten Felsefe bitirmiş olsun, AÖF’ten Felsefe diplomasını sunsa bile üniversitemiz Tarih Bölümü için Formasyon Müracaatı yaptığı için Felsefe Diploması geçerli değildir.)

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

27 Ocak 2021, Çarşamba 1290 kez görüntülendi