Afyon Kocatepe Üniversitesi Eğitim Fakültesi Fakülte Danışma Kurulu 24.09.2020 Perşembe saat 11’de AKÜ Eğitim Fakültesi Toplantı salonunda Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. A. Ali GAZEL başkanlığında toplandı. Toplantıya İl Millî Eğitim Müdür Vekili Fatih AKÇİL, İl Millî Eğitim Şube Müdürü Hikmet TUNCER, Kadınana İmam-Hatip Ortaokulu Müdürü Alaattin YILMAZ, Abdürrahim Mısri Ortaokulu Müdürü Hüseyin GÜNEŞ, Hoca Ahmet Yesevi Ortaokulu Müdürü Ali DUMAN, AKÜ Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Bülent AYDOĞDU, AKÜ Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Bilal UYSAL, AKÜ Eğitim Fakültesi Türkçe ve Sosyal Bilgiler Eğitimi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Celal DEMİR, AKÜ Eğitim Fakültesi Temel Eğitim Bölüm Başkanı Prof. Dr. Nusret KOCA, AKÜ Eğitim Fakültesi Matematik ve Fen Bilimleri Eğitimi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ersin KIVRAK katılmıştır. Toplantıda kurumlar arası işbirliği ve Kovid-19 sürecinde Uzaktan Eğitim uygulamaları konuşuldu.

25 Eylül 2020, Cuma 786 kez görüntülendi