Üniversitemiz Senato’sunun 13 Mayıs 2020 tarihli toplantısında alınan karar gereğince sınav sonuçlarına itiraz etmek isteyen ya da mazeret sınavına girmek isteyen öğrencilerimiz eğitim-öğretim sınav yönetmeliğinde belirtilen süreler içerisinde başvurularını email yolu ile yapabileceklerdir.

Buna göre öğrencilerimiz, öğrenci bilgi sistemi üzerinde kayıtlı olan e-mail adresleri üzerinden kayıtlı olduğu akademik birimin kurumsal e-mail adresine başvuru formlarını doldurarak göndereceklerdir.

Pedagojik Formasyon Sertifika Programı arasınavları ile ilgili mazeret sınavı ve maddi hata talebinde bulunmak isteyen öğrencilerin ilgili formu doldurup 18.05.2020 mesai bitimine kadar afegitim@aku.edu.tr adresine e-posta göndermeleri gerekmektedir.

Pedagojik Formasyon Sertifika Programı Mazeret sınavları 20.05.2020 tarihinden yapılacaktır.

Mazeret sınavı formu için tıklayınız.

Maddi hata formu için tıklayınız.

Bu hususla ilgili danışmak istediğiniz hususlar için sacikalin@aku.edu.tr adresine e-posta gönderebilirsiniz.

15 Mayıs 2020, Cuma 232 kez görüntülendi