Kesin Kayıt Bilgileri

Kayıt Yeri                             : Afyon Kocatepe Üniversitesi, Eğitim Fakültesi, 1. Kat, Öğrenci İşleri Bürosu

–Birinci Yedeklerden Kesin Kayıt Tarihleri  :05 Şubat 2020 Çarşamba saat 10:00’dan saat 17:30’e kadar.

Kesin kayıt işlemleri şahsen veya noter onaylı vekaletname ile yapılacaktır.

Kesin Kayıtta istenen belgeler:

1) Dilekçe (Matbu dilekçe örneği için tıklayınız)

2) Halen lisans öğrencisi olanlar için Öğrenci Belgesi

3) Lisans mezunları için Onaylı Mezuniyet Belgesi ya da Diploma

4) Onaylı Lisans Not Durum Belgesi

5) Nüfus Cüzdanı Fotokopisi (Aslını ibraz etmek kaydıyla)

6) İki Adet Vesikalık Fotoğraf

7) I. Dönem için 1025 TL harç ücretinin TR45 0001 5001 5800 7303 5116 03 no’lu Vakıfbank Afyonkarahisar Şubesi Döner Sermaye hesabına yatırıldığına dair banka dekontu (Açıklama olarak “TC Kimlik No ve Formasyon 2019-2020 BAHAR 1. Taksit” yazılmalıdır.)

– İkinci Yedek Kayıt Tarihi : 06 Şubat 2020 Perşembe saat 10:00-12:00 arası

-Başvuru Yeri                                : Afyon Kocatepe Üniversitesi, Eğitim Fakültesi, 1. Kat, Öğrenci İşleri Bürosu

BİRİNCİ YEDEKTEN KAYIT HAKKI KAZANANLAR LİSTESİ (AKÜ 3. ve 4. SINIF – AKÜ VE DİĞER MEZUN)

Önemli Notlar:

* Pedagojik formasyon sertifika programı dersleri başlamadan önce herhangi bir yasal düzenleme yapılması durumunda alınan ücretlerin iadesi (yasal kesintiler ve ödemeler yapıldıktan sonra kalan kısmının ödemesi) yapılacaktır.

* Doğru beyanda bulunmayan öğrencilerin başvuruları kabul edilmeyecektir.

* Mezun öğrencilerden transkriptlerinde not ortalaması 100’lük sisteme göre olanlar YÖK not dönüşüm sistemini esas alacaklardır. (Not girişinde 4’lük sistem esas alınacaktır)

*Kesin kayıtlar şahsen yapılacaktır.

* Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı harç ücreti (2050 TL) iki eşit taksitte (1025 TL + 1025 TL) dönem başlarında bankaya yatırılacaktır.

* Herhangi bir öğretmenlik alanında boş kontenjan kalması halinde diğer gruplardan da yeterli başvuru olmaması durumunda kontenjanlar diğer alanlara aktarılabilecektir. Asıl ve yedek kayıtlar (1. yedek kayıtlar) sonrasında boş kalan kontenjanlar için 1.yedek kayıtlarından sonraki gün (06 Şubat 2020 Perşembe günü saat 10:00-12.00 saatleri arasında) kayıt bürosu önünde hazır bulunan öğrenciler arasından not ortalaması sıralaması esas alınarak kayıt yapılacaktır.

Akademik takvim için tıklayınız

04 Şubat 2020, Salı 3353 kez görüntülendi