26 Kasım 2018 Pazartesi günü Abdullah Kaptan Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen programa AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak, Afyonkarahisar Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Peker, Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Bülent Aydoğdu ve Dr. Öğr. Üyesi Fatih Özdinç ile AKÜ öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı.

Açış konuşmalarının ardından Ağrı’da görev yapan AKÜ Eğitim Fakültesinden mezun öğretmen Ömer Kocabıyık’a canlı bağlantı gerçekleştirildi. Canlı bağlantının ardından  mezun öğretmenler Dr. Öğr. Üyesi Hacer Ulu, İsmail Kaya, Tuğçe Ervansel Yüksel’in meslek tecrübelerini anlattığı söyleşi gerçekleştirildi.

Fakültemizden mezun öğretmenlerimizin öğrencileri tarafından yapılan resimlerden oluşan “Gelecekteki Öğretmenlerimize Mesajlar” temalı resim sergisi de ziyaretçilere sunulmuştur.

26 Kasım 2018, Pazartesi 574 kez görüntülendi