27 Eylül 2018 Perşembe günü fakültemiz Abdullah Kaptan Konferans salonunda, fakültemiz programlarına yeni kayıt yaptıran öğrencilerimize yönelik oryantasyon kapsamında Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat PEKER, dekan yardımcıları Doç. Dr. Bülent AYDOĞDU ve Dr. Öğr. Üyesi Fatih ÖZDİNÇ tarafından bilgilendirme toplantısı yapılmıştır.

Öğrencilerimiz üniversite yaşamındaki ilk derslerini Dekanımız Prof. Dr. Murat PEKER’den üniversite hayatı, öğretmenlik mesleğine ilişkin tecrübe ve önerileri kapsamında almıştır.

Daha sonra Afyon Kocatepe Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Birimi tarafından öğrencilere uluslararası değişim programları hakkında bilgilendirme yapılmıştır.

Öğrencilerimize ayrıca yeni başladıkları üniversite yaşamında destek olmak adına, Arş. Gör. Ramazan EROL tarafından “Hocalarımızla İletişim” başlıklı sunu yapılmıştır.

27 Eylül 2018, Perşembe 259 kez görüntülendi