YAZ OKULU ÖN KAYIT DUYURUSU

YAZ OKULUNDA AÇILACAK DERSLERİN TESPİTİ İÇİN ÖN TALEP ALINACAKTIR.

ÖĞRENCİLERİMİZ,   obs.aku.edu.tr/test/ogrenci

***ADRESİNDEN MEVCUT ÖĞRENCİ NO VE ŞİFRELERİYLE  GİRİŞ YAPARAK DERS KAYIT BUTONUNDAN YAZ OKULUNDA ALMAK İSTEDİKLERİ DERSLERİ,  06.06.2018 TARİHİNE KADAR  SEÇEBİLİRLER.

*** ÖNCELİKLE ALTTAN VE ALT DÖNEMLERDEKİ DERSLER SEÇİLMELİDİR.

*****(Daha önce güz ve bahar yarıyıllarında başarısız olduğu veya almadığı dersleri alabilirler, Güz ve Bahar yarıyılında almakla yükümlü olduğu  derslerin tümünü alıp başarmış olması halinde üst yarıyıllarında açılan dersleri alabilir.)*****

** SEÇİLEN DERSLERİN TOPLAM DERS SAATİNİN EN FAZLA 15 SAAT OLMASINA DİKKAT EDİLMELİDİR.

*** AÇILACAK DERSLER TESPİT EDİLDİKTEN SONRA KESİN KAYITLAR 11.06.2018-20.06.2018 TARİHLERİ ARASINDA YAPILACAKTIR.

***DİĞER ÜNİVERSİTELERDEN  FAKÜLTEMİZDEKİ YAZ OKULUNA BAŞVURMAYI DÜŞÜNEN ÖĞRENCİLERİN DERSLERİN İLANINI BEKLEMELERİ VE KESİN KAYIT HAFTASINDA BAŞVURMALARI GEREKMEKTEDİR.

24 Mayıs 2018, Perşembe 696 kez görüntülendi