T.C. Zafer Kalkınma Ajansı tarafından 2017 yılı içerisinde desteklenmek üzere kabul edilmiş olan, yürütücülüğünü Prof. Dr. Ahmet Ali GAZEL ve Arş. Gör. Abdullah GÖKDEMİR’in yaptığı “Nitel Araştırma ve Nitel Verilerin Analizinde NVIVO Kullanımı” isimli projemiz 7-8 Nisan 2018 tarihlerinde gerçekleştirilmiştir. Fakültemiz bünyesinde çalışan öğretim elemanlarının katılımıyla gerçekleştirilen eğitim,  2 gün 18 saat olarak planlanmış ve planlanan tarihlerde fakültemiz bilgisayar laboratuvarında uygulanmıştır. Anadolu Üniversitesi Eğitim Fakültesi / Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Bölümü / Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi A.D. Öğretim Üyesi Doç. Dr. Işıl KABAKÇI YURDAKUL projemizde eğitmen olarak görev almıştır. Proje sonunda başarılı olan katılımcılara eğitim sertifikası takdim edilmiştir.

09 Nisan 2018, Pazartesi 271 kez görüntülendi