Afyon Kocatepe Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Eğitim Bilimleri ve Eğitim Programları ve Öğretim Tezli Yüksek Lisans Programı öğrencilerinin Eğitim Fakültesi Eğitim Bilimleri Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Koray Kasapoğlu tarafından verilen “Öğretim Programlarının Felsefesi” dersi kapsamında hazırladıkları poster sergisi 18 Mayıs 2017 Perşembe günü açıldı.  Dokuz posterin yer aldığı sergide yüksek lisans öğrencileri Melek Didin, Ayşe Şahin, Ayşegül Söğüt, Özge Aysel Yeter, Fatma Özçelik, Şerife Yıldız, Seyyid Süreyya Mercan, Derya Karakoç, Erhan Karadavut ve Muhammet Öksüz, öğretim programlarının dayandığı felsefi temeller üzerine hazırladıkları posterleri sergiledi. Poster sergisi bir hafta süreyle gezilebilecektir.

23 Mayıs 2017, Salı 401 kez görüntülendi