Sandıklı Belediye Başkanlığının desteğiyle Kongre başkanlığını fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Murat PEKER’in yaptığı, düzenleme kurulunu fakültemiz öğretim üyelerinin oluşturduğu Uluslararası Bilim ve Eğitim Kongresi’nin (UBEK – ICSE) ikincisi 28-29-30 Eylül 2018 tarihlerinde Afyonkarahisar Sandıklı’da gerçekleştirildi. Kongre kapsamında Ege Bölgesindeki üniversitelerin Eğitim Fakültelerinin yöneticileri ve Eğitim Bilimleri Bölüm Başkanları ve çeşitli üniversitelerden akademisyenler bir araya geldi.

Uluslararası katılımcıların da sunumlarının gerçekleştiği kongrede aynı zamanda fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Murat PEKER’in daveti ile Ege Bölgesinde bulunan  Eğitim Fakültesi Dekanları toplantısı  Sandıklı Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Toplantıya Ege Bölgesinde bulunan Eğitim Fakültelerinden Dekanlar, Dekan Yardımcıları ve Eğitim Bilimleri Bölüm Başkanları katıldı. Toplantıda öğretmen eğitimde yaşanan sorunlar ve çözüm önerileri ele alındı. Toplantı sonunda bir sonuç bildirgesi yayınlandı. Sonuç bildirgesine buradan ulaşabilirsiniz.

01 Ekim 2018, Pazartesi 289 kez görüntülendi