2018- 2019 Güz Dönemi Ders Programları aşağıda sunulmuştur.

Birinci Sınıfların Dikkatine!

Meslek Bilgisi (MB), Genel Kültür (GK) ve Alan Eğitimi (AE) alanlarında çeşitli dersler alacaksınız.

Meslek Bilgisi (MB), Genel Kültür (GK) dersleri fakültede ortak olarak yürütülecektir. Bu derslerde ortak programa bakarak kendinize uygun saatlerde yer alan grupları, kontenjan dahilinde seçebilirsiniz. Meslek Bilgisi (MB), Genel Kültür (GK) derslerinin  saatleri aşağıda sunulmuştur:

Ortak Meslek Bilgisi (MB) Dersleri

– Eğitime Giriş – 2 saat teorik

– Eğitim Sosyolojisi  – 2 saat teorik (Eğitim Sosyolojisi dersini birinci dönemde İlköğretim Matematik Öğretmenliği ve Sınıf Öğretmenliği öğrencileri seçecektir.)

– Eğitim Felsefesi  – 2 saat teorik (Eğitim Felsefesi dersini birinci dönemde Türkçe Öğretmenliği, Okul Öncesi Öğretmenliği, Fen Bilgisi Öğretmenliği öğrencileri seçecektir.)

– Eğitim Psikolojisi  – 2 saat teorik ( Eğitim Psikolojisi dersini birinci dönemde Sosyal Bilgiler Öğretmenliği öğrencileri seçecektir.)

Genel Kültür (GK) Dersleri

– Yabancı Dil 1 – 2 saat teorik

– Türk Dili 1 – 3 saat teorik

– Bilişim Teknolojileri – 3 saat teorik

Fakültemizde tüm birinci sınıf öğrencilerimizin ve birinci sınıftan ders alacak diğer öğrencilerimizin Genel Kültür ve Meslek Bilgisi dersleri için GK ve MB Tablosu  dikkate alması gerekmektedir.

Birinci sınıf öğrencilerimizin Alan Eğitimi (AE) dersleri için aşağıda yer alan kendi anabilim dalı programını takip etmesi gerekmektedir.

Ders Programları

Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Bölümü ders programı için tıklayınız

Fen Bilgisi Eğitimi Anabilim Dalı ders programı için tıklayınız

Matematik Eğitimi Anabilim Dalı ders programı için tıklayınız