Abdullah Kaptan Konferans Salonun’da gerçekleştirdiğimiz programa Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Karakaş teşrif etti. Dekanımız Prof. Dr. Murat Peker ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Karakaş’ın konuşmalarının ardından fakültemiz mezunu öğretmenlerin görev yaptıkları okullardan gelen fotoğraflarla hazırlanan “Mezunlarımız ve Öğrencileri” adlı video gösterisi yapıldı. Ardından fakültemiz mezunu, Şanlıurfa Ceylanpınar’da Matematik öğretmeni olarak görev yapan Selma Arslan ile sınıfından,  görüntülü görüşme yapıldı. Sonrasında fakültemizden mezun olmuş öğretmenlerden Emine Nur Köse, Hakan Bayırlı, Hatice Saygılı ve Ramazan Yurtseven’in katıldığı bir söyleşi gerçekleştirildi. Fakültemizden mezun olmuş öğretmenlerimiz kendi deneyimlerini öğrencilerimizle paylaştılar. Dekanımız Prof. Dr. Murat PEKER’in söyleşiye katılan fakültemiz mezunu öğretmenlerimize hediyelerini takdimiyle sonlanan program, öğrencilerimiz, mezunlarımız ve personelimizden olumlu dönütler almıştır.

24 Kasım 2017, Cuma 433 kez görüntülendi