2016-2017 Güz Dönemi Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programına kesin kayıt için gerekli belgeler

1) Dilekçe (Matbu dilekçe örneği için tıklayınız)

2) Halen lisans öğrencisi olanlar için Öğrenci Belgesi

3) Lisans mezunları için Onaylı Mezuniyet Belgesi ya da Diploma (Yurtdışındaki üniversitelerden-yükseköğretim kurumlarından mezun olanların diploma denkliği kayıt sırasında belgelendirilmelidir)

4) Onaylı Lisans Not Durum Belgesi

5) Nüfus Cüzdanı Fotokopisi (Aslını ibraz etmek kaydıyla)

6) İki Adet Vesikalık Fotoğraf

7) I. Dönem için 1000 TL harç ücretinin TR45 0001 5001 5800 7303 5116 03 no'lu Vakıfbank   Afyonkarahisar Şubesi Döner Sermaye hesabına yatırıldığına dair banka dekontu (Açıklama olarak "TC Kimlik No ve   Formasyon 2016-2017 GÜZ 1. Taksit" yazılmalıdır.)

• Pedagojik  Formasyon Eğitimi Sertifika Programına  kesin  kayıt  yaptıran  öğrencilerin  ücretinin  tamamı veya bir kısmı her ne sebeple olursa olsun geri ödenmez.
  • Asıl ve yedek kayıtlar sonrasında boş kalan kontenjanlar için yedek kayıtların yapıldığı son gün mesai bitiminden sonra kayıt bürosu önünde hazır bulunan öğrenciler arasından not ortalaması sıralaması esas alınarak kayıt yapılacaktır.
  • Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı öğrencilerinin muaf olmak istedikleri dersler için muafiyet dilekçelerini 26-30 Eylül 2016 tarihleri arasında son gün mesai bitimine kadar Eğitim Fakültesi Bölüm Sekreterliği'ne vermeleri gerekmektedir. Muaf olunan dersler için ayrıca ücret iadesi yapılmaz.
  • Programın uygulamasına ilişkin detaylı bilgi için Fakültemiz web sayfasını takip ediniz.

Kayıt Yeri                             : Eğitim Fakültesi Binası, Zemin kat, formasyon kayıt bürosu

Kesin Kayıt Tarihleri           : 20 Eylül 2016 Salı – Türk Dili, Tarih, Coğrafya, Felsefe

21 Eylül 2016 Çarşamba – Diğer gruplar

Yedek Kayıt Tarihleri         : 22 Eylül 2016 Perşembe – 23 Eylül 2016 Cuma